Giv dine medarbejdere sikkerhed med en firmapensionsordning

Giv dine medarbejdere sikkerhed med en firmapensionsordning

december 26, 2022 Slået fra Af admini

Som virksomhedsejer, er der en lang række valg der skal træffes i forhold til hvordan man vil sikre virksomheden og dens medarbejdere både økonomisk men også i fremtiden. Pensionsordninger i virksomheden er intet krav, men alligevel har mange virksomheder valgt at benytte sig af en og der er der mange gode grunde til. I denne artikel vil vi se nærmere på hvorfor det er så god en idé at vælge at have en pensionsordning i virksomheden.

Få skræddersyede pensionsordninger til dine ansatte

Ejer du en mindre virksomhed, er det næppe sikkert at du har valgt at se på en pensionsordning i firmaet. Firmapensionsordning er dog ikke nogen dum idé, selv hvis du blot er en enkelt medarbejder, da det kan være med til at give en form for tryghed og en sikkerhed for at økonomien ikke kan vælte ved en uventet sygemelding.

 

Med firmapensionsordning følger der ikke bare en pensionsopsparing med i købet. Her får dine medarbejdere også mulighed for én til én rådgivning i forhold til deres egen pensionsopsparing, så medarbejderne sikrer sig den bedste løsning der er skræddersyet til netop dem. Det er nemlig forskelligt fra person til person hvad man forventer og har af ønsker for fremtiden og det kan derfor være svært at få en ens løsning til at passe på samtlige medarbejdere.

En pensions- og sundhedsordning der gavner både de ansatte og virksomheden

Det er ikke kun medarbejdere i virksomheden der kan drage nytte af en firmapensionsordning. Også virksomheden vil være bedre stillet hvis uheldet skulle være ude og der er en vigtig medarbejder, der er nødt til at sygemelde sig for en længere periode. Her vil pensions og sundhedsordningen sikre din virksomhed økonomisk og dække de udgifter der er i forbindelse med at beholde din medarbejder, så der samtidig er råd og mulighed for at ansætte en stedfortræder der kan klare de opgaver der skal klares for den sygemeldte.

 

Med pensions og sundhedsforsikringen er virksomheden endvidere bedre stillet ved sygdom der kræver lægehjælp og hvor der ellers vil være lange ventetider ved det offentlige sundhedsvæsen. Her dækkes der besøg ved private læger, så dine medarbejdere hurtigt kan komme på benene igen og være en del af en aktiv hverdag på arbejdspladsen. 

Der er altså mange gode grunde til at vælge en pensionsordning, selvom det ikke er et lovkrav og afslutteligt bør det også nævnes at det er en skøn gode med skattemæssige fordele, som medarbejderen får med på vejen.