Gør en forskel for miljøet – det er billigere end du tror

Gør en forskel for miljøet – det er billigere end du tror

december 23, 2021 Slået fra Af admini

Om man holder til i byen eller på landet, så kan man ikke komme uden om at der er tiltag man kan gøre, som hjælper os med at skåne miljøet. Man kan sortere affald, spise mindre kød, tage offentlig transport og meget mere. Der er dog nogle større tiltag som man kan overveje for virkelig at fjerne både sin afhængighed af de fossile brændstoffer og sænke sin personlige belastning på miljøet. Man kan skifte sin benzin/diesel bil ud med en elektrisk. For mange lyder dette som en dyr fornøjelse, da det koster penge at skifte bil. Der er dog få mennesker som er klar over at med en elektrisk bil, så vil du på sigt begynde at spare mange penge og især nu hvor benzin- og dieselpriserne er under konstant vækst.

 

Vælg den rette elbil

Når man siger elbil, så vil det være naturligt at tænke på et bilmærke – om det så er Tesla eller Audi, så er der elbiler fra næsten alle bilfabrikanterne i dag. Dette gør det dejligt som forbruger, da man kan finde præcis den bil, som passer til ens behov og personlighed. Det svære er helt sikkert at vide hvilken bil, der så er den bedste og hvilken man kan regne med også virker om 5 år. Der er heldigvis en masse forbrugertests rundt på internettet, hvor man kan blive klogere på både fordele og ulemper ved hver bil. Her kan det anbefales at kigge ind i anerkendte anmeldere som FDM.

 

Når du har fundet det bilmærke og model, så er der ikke andet for end at slå til. Jo hurtigere du skifter din benzin/diesel bil ud, desto hurtigere vil du kunne profitere på dit nye valg. Frygten for mange er måske at teknologien er under udvikling og om 2 år, så er markedet for elbiler helt anderledes. Denne frygt vil du kunne have til evig tid, men hvis du undersøger markedet nok, så vil du nok komme frem til et bilmærke og en model, som kan holde i mange år.

 

Vælg den rette ladeboks

En ladeboks til elbil er ikke bare en ladeboks. De kommer i et hav af forskellige specifikationer, så det kan være uoverskueligt at finde ud af hvilken ladeboks er bedst. Mange elektrikere rundt i landet har fået dybt kendskab til diverse ladebokse og de er som deres titel siger – eksperter i elektricitet. Derfor kan de ofte rådføre dig efter den bedste ladeboks til dine behov. Det handler nemlig først og fremmest om du skal have have en ladeboks på abonnement eller om du vil betale et engangsbeløb for at eje boksen selv. Alt dette og mere kan din lokale elektriker helt sikkert rådgive dig omkring.