Reducer co2 med træpiller

Reducer co2 med træpiller

marts 25, 2020 Slået fra Af admini

Det danske forbrug af træpiller øger fortsat og erstatter brugen af ​​kul i kraftvarmeværker. Dette reducerer CO2-emissioner fra varme- og kraftproduktion, fordi træpillerne stammer fra bæredygtigt skovbrug.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle af fordelene ved at skifte til at bruge træpiller, når du skal varme dit hus op.

Hvad er træpiller?

Træpiller fremstilles af tørret biomasse, som er fint pulveriseret og ført gennem en pellets farvestof ved høj temperatur og tryk. Komprimeringen og den høje temperatur får ligningen i biomassen til at smelte, hvorved partiklerne limes sammen, som derefter formes som en fast pellet efter afkøling.

Kan træpiller bruges i hjemmet?

Pelletforbrændende kedler kan tilbyde det samme niveau af kontrol som olie- og gasapparater, hvilket gør dem til et attraktivt valg for mange. Dette skyldes, at i modsætning til træstammer, kan træpiller generere varme hurtigt, og nemt tændes og slukkes.
Et intelligent overføringssystem fører brændstoffet til forbrændingskammeret fra brændstoflagerområdet, efterhånden som der kræves varme. En sensor regulerer en målt luftforsyning, optændingen sker automatisk, og varmeeffekten justeres kontinuerligt efter opvarmningsbehovet.
Træpille brændende apparater kan varme et enkeltværelse, et helt hus eller større bygninger.

De økonomiske fordele ved træpiller er slående: Sammenlignet med fossil olie eller naturgas kan du spare cirka halvdelen af ​​dine udgifter til brændstof.

Spar penge og energi

En vigtig faktor for omkostningseffektiviteten af ​​træpille opvarmning er de meget effektive opvarmningsanordninger, der blev udviklet til dette faste brændstof. Træpelletcentralvarmekedler såvel som træpelletsovne omdanner mere end 90% af energien i brændstoffet til brugbar varme.

I hovedsagen er det denne kombination af lave brændstofomkostninger og effektive opvarmningsanordninger, der gør brugen af ​​træpiller så omkostningseffektiv.

Hvis dette lyder som noget du gerne vil have installeret i dit hus eller du måske gerne vil vide mere om, så kan du klikke ind her og læse mere.