Serviceeftersyn af din varmepumpe – det er vigtigt!

Serviceeftersyn af din varmepumpe – det er vigtigt!

maj 12, 2022 Slået fra Af admini

Det er vigtigt, at du får lavet et serviceeftersyn af din varmepumpe. Ellers kan du risikere, at den går i stykker – og det kan komme til at koste dig mange penge at få den repareret. Vi anbefaler derfor, at du får lavet et serviceeftersyn minimum én gang om året – så er du helt sikker på, at din varmepumpe virker optimalt!

Kontrol af alle varmepumpens dele og funktioner

Det er vigtigt at få foretaget regelmæssige serviceeftersyn af din varmepumpe, for at kunne være sikker på, at den altid virker, som den skal. Hvis du har en Panasonic varmepumpe, er det bedst at vælge en fagmand, der har specifik erfaring med Panasonic varmepumpe service, så du er sikker på, at alle varmepumpens dele og funktioner bliver kontrolleret efter bogen – dette gør sig naturligvis gældende for alle varmepumpemærker; har du en Daikin varmepumpe, skal du finde en, der har erfaring med Daikin og så videre.

Sådan foregår et serviceeftersyn

Et serviceeftersyn af din varmepumpe foregår ved, at fagmanden gennemgår alle varmepumpens dele og funktioner – både de indvendige og de udvendige. Han vil også tjekke, om der er støv, blade eller andet skidt, som kan have indflydelse på varmepumpens ydelse. Når alle varmepumpens komponenter er kontrolleret og rengjort, får du en serviceblanket med dokumentation på de udførte services.

Hvorfor skal jeg vælge Panasonic varmepumpe service?

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilket servicefirma du ønsker at bruge – men vi kan godt give dig et par gode grunde til at vælge en Panasonic Pro Partner (i hvert fald hvis du har en Panasonic varmepumpe): En Pro Partner har mange års erfaring med Panasonic varmepumper, og derfor kender de dem godt. De har desuden specialiseret sig i netop Panasonic varmepumper, så du er altid sikker på at få den bedste service.