Bæredygtige tøjstativer til din garderobe

Bæredygtige tøjstativer til din garderobe

januar 22, 2021 Slået fra Af admini

Hos et familie drevet virksomheden i Fredericia, har tre brødre en vision om at lave bæredygtige tøjstativer og reoler, til private, tøjbutikker og modemesser i hele europa. De tre brødre, Simon, Jonas og Daniel lever og ånder for bæredygtig livstil – en livstil som de har viderført til deres virksomhed.

 

Vi lever alle tre minimalistisk, bilfri og vegetarisk – alt sammen for at sætte et så lille aftryk på vores klode som muligt. Den filosofi har vi taget med ind i vores virksomhed, hvor bæredygtighed spiller en central rolle. Det kommer til udtryk i vores produktion, hvor vi:

  • affaldssorter alt
  • holder vores rester til et minimum,
  • benytter europæiske leverandører af vandrør
  • Kun bruger certificeret træ fra svenske skove, samt genbrugstræ
  • Kun behandler vores træ med naturlig linolie og ikke lak
  • Har kødfri kantine
  • Cykler til arbejde

 

Vi har arbejder ligeledes på at få upcycled rør ind i vores produktion, så både rør og træ er genbrug.

 

Vi benytter disse materialer til vores produktion af tøjstativer i vandrør, reoler, spejle og træhylder. Vores primære kunder er privat kunder, som ønsker at opgradere deres garderobeløsninger, tøjbutikker som skal bruge nyt butiksinventar og modemesse, hvor vi står for standindretning.

 

Vores kunder tæller allerede nogen af europas største modemesser og en lang række tøjbutikker i både danmark og resten af europa.

 

Garderobeløsninger på specialmål.

 

Til privat kunder er vores special at lave walk-in garderober på specialmål. På den måde kan den enkelte kunde få præcist den garderobeløsning som passer ind i deres hus eller lejlighed. Vi er med lige fra første ide, til at afdække behov, tegne og fremstille. Nogle kunder vælger ligeledes at lade Ziito stå for opsætningen af deres nye tøjstativ i vandrør.

Vores standard program spænder over tøjstativer, både med og unden hylder. Der kan monteres både hylde foroven og i bunden af tøjstativet, så du på den måde kan udnytte din garderobeplads endnu bedre. Vi har også vægmonteret tøjstativet i stål rør og større reol-systemer, hvor kunden selv kan sammensætte sin løsning, i et mix af bøjlestang og hylder. Ved at lave vores tøjstativer og reoler i vandrør, er kunden sikret en super fleksibel løsning, som altid kan udbygges efter behov. Således kan du fx tilføje en eller flere træhylder, eller fjerne en hylde så du har mere bøjlestang. Alt sammen kan gøres på få min, men den medsendte unbrakonøgle.

 

Du finder alle mulighederne på ziito.dk, hvor du også kan booke et online designmåde, med en af vores erfarne folk.