Hvem er mest miljøbevidste: Postnord eller DAO?

Hvem er mest miljøbevidste: Postnord eller DAO?

juni 4, 2021 Slået fra Af admini

Hvis du har et firma, der sender mange erhvervspakker, så vil du sikkert gerne have, at dine pakker bliver sendt så miljøvenligt som overhoved muligt. Der findes efterhånden mange fragtfirma, og det kan være svært at regne ud, hvilket af dem der er bedst får miljøet. De fleste firmaer i Danmark sender pakker med Postnord, men der kommer flere og flere konkurrenter, og en af disse er DAO. DAO er både billig og hurtig når det kommer til omdeling af pakker, men er det bedre når det kommer til miljøvenlighed? Hvis du er vandt til at sende erhvervspakker med Postnord, har du måske overvejet at skifte til en anden, billigere løsning. Inden du gør dette bør du læse op på, om Postnord er mere klima venlig end andre firmaer.

DAO og Postnord?

Postnord har generelt et lidt blakket ry, der siger at de er langsomme og dyre. Dette passer dog ikke, da Postnord er cirka lige så hurtige som alle andre fragtfirmaer. Prisen kan du variere alt efter størrelse, og om den sendes med ekspres. Postnord og DAO har begge mange leveringssteder i Danmark, som gør det nemt for modtageren at hente sin pakke. DAO indlevering er ofte at finde de samme steder som hvor du henter dine Postnord pakker, derfor er forskellen meget lille for modtagere, når det kommer til fleksibilitet. Hvad angår klimaet, så er begge firmaer meget miljøbevidste, og gør en stor indsats for at passe på kloden. For eksempel sender begge firmaer pakker med genanvendelig pap, som ikke skader miljøet. Der bliver fra begge parter taget store initiativer, for at mindske deres Co2 aftryk. Det er derfor svært at sige, hvem der er bedste når det kommer til klimaet, da begge gør en stor indsats!

Hvem er bedst?

Med hensyn til hvem der er bedst, så kommer det meget an på, hvad du har behov for som afsender. Alt afhængigt af hvor meget du sender, dine priser og dine behov, så kan det ene firma være en smule bedre til netop dine behov. Hvis du sender mange store ting, og dine priser generelt er lidt i den højere ende, så vil Postnord nok tjene dig bedst. Men hvis du sender mindre pakker, som tøj og lignende, så vil det nok bedre kunne betale sig at sende pakker med DAO, eftersom du her får nogle rigtig gode priser på individuelle pakker. Det kommer altså an på dine behov, når det kommer til, hvem der er bedst af disse to firmaer.