Tænk på miljøet når du sender pakker til udlandet

Tænk på miljøet når du sender pakker til udlandet

juni 4, 2021 Slået fra Af admini

Afsender du ofte eller skal du for første gang sende en pakke til udlandet men ønsker at skåne miljøet, så kan du se med herunder og finde ud af hvordan du kan afsende CO2 neutrale pakker til udlandet.

Du kan afsende pakker renere end nogensinde før

Hos Pakke.dk og UPS kan du nu sende pakker til udlandet på en måde som ikke skader miljøet. Der er kommet en ny tid nu, som gør det muligt at afsende pakker på tværs af kloden helt bekymringsfrit. Dette kan du gøre ved at afsende pakker med Carbon Neutral Shipment, som har et lille miljøtillæg, men dette miljøtillæg garanterer dig for, at fragtfirmaet fjerner helt eller så vidt muligt afskærer den mængde CO2 som din pakke producerer. Ved at betale det lille ekstra miljøtillæg sikrer du at både din pakke og mange andres pakker er CO2 neutrale og beskytter vores miljø i en tid hvor miljøet er meget udsat grundet mange års hastig globalisering.

Du skal blot gøre som du plejer

At du fremover kan sende CO2 neutrale pakker til udlandet, indebærer ikke, at du fremover skal handle anderledes. Du skal blot gøre som du plejer, altså indsætte pakkens størrelse, dernæst postnummeret på dig som afsender og postnummeret på modtageren af din pakke. men når du skal vælge forsendelsesmetode, så skal du vælge Carbon Neutral Shipment. Dette er det eneste du skal gøre for at være CO2 neutral. Dernæst er du klar til at afsende din pakke til USA, eksempelvis, med samvittigheden på plads.

Skal du sende pakker til Australien?

Når du anvender Pakke.dk, så har du mulighed for at sende forskellige ting, heriblandt pakker, containere, breve samt flyttegods til Australien. Her er det vigtigt at nævne, at størrelsen på forsendelser ikke påvirker priserne når du afsender pakker til Australien. Der er ingen tvivl om, at der er nogle pakker som vil egne sig bedre til flytransport end skibstransport og omvendt. Men hvis du er i tvivl om noget, så kan og bør du altid forhøre dig hos eksperterne.

Aldrig vær for hurtig

Da der er tale om en lang afstand samt nogle meget anderledes regler end vi har herhjemme, så er det altid godt at sætte sig ind i de praktiske ting omkring forsendelse af pakker til Australien, såsom regler og dokumentationskrav. Mange folk er for hurtige og ender med at begå fejl, som de ikke kan rette op på. Ofte spørger folk ”Hvad koster det at sende en pakke til Australien?”. Prisen kan variere, og derfor kan man bedst besvare spørgsmålet når man ved hvad man skal afsende og har de bestemte mål samt vægt.