Hvordan påvirker æteriskeolie industrien miljøet?

Hvordan påvirker æteriskeolie industrien miljøet?

marts 30, 2021 Slået fra Af admini

Til at begynde med kræves enorme mængder planter for at producere et enkelt pund æterisk olie: 10.000 pund rosenblade, 250 pund lavendel, 6.000 pund melissaplante, 1.500 citroner osv. På grund af en række faktorer er der brug for store mængder produkter for at producere olier. For eksempel er nogle olier sværere at udvinde, fordi i stedet for at blive udskilt eksternt af planten, lagres olierne i små hulrum eller kanaler i planten. Andre olier giver generelt små udbytter. For eksempel kan laurbærblad forventes at give et udbytte på 3 procent under destillation, mens rosenblade typisk kun giver et udbytte på 0,006 procent. Ifølge Nicole Nelson, marketingkorrigator for urtedistributør Mountain Rose Herbs, “kan vejret også i høj grad påvirke den mængde olie, som et anlæg producerer fra år til år.”

 

I lyset af dette er det vigtigt at forstå, hvordan planter til disse ressourceintensive produkter opdrættes. De fleste af de populære æteriske olieselskaber henter deres råmaterialer fra bedrifter, der viser store mængder planter. Som med dyrkning af produkter på mange store gårde er brug af pesticider almindeligt. Og der er i øjeblikket ingen økologiske certificeringer specifikt til æteriske olier, som store virksomheder som YoungLiving, DoTerra og Nordic diffuser nævner som en grund til at foregå organisk certificering alt sammen. I sidste ende efterlades forbrugerne stort set alene, når det kommer til at finde ud af, hvilke pesticider der bruges på afgrøder, der bruges til æteriske olier – især da de fleste virksomheder ikke frivilligt opgiver disse oplysninger.

 

En løsning på stort erhvervsbrug er vildt høst, men også dette har sine ulemper – nogle planter, der bruges til æteriske olier, er opført på IUCNs røde liste over truede arter, herunder sandeltræ (Santalum-album), der er angivet som sårbart og palisander (Aniba rosaeodora), atlas cedertræ (Cedrus atlantica) og palisander (Dalbergia abrahamii), som alle er opført som truede. Den almindeligt accepterede regel ved høstsamfund, herunder retningslinjer, der er fastsat af Living Earth School of Herbalism og San Juan National Forest Service, er, at ikke mere end 10 procent af enhver vild afgrøde skal fjernes under en enkelt høstsession. Revision af vilde høstmaskiner kan udføres uafhængigt af et vidne til høsten eller af et tredjepartsfirma som Quality Certification Services for at sikre, at vilde høster udføres etisk. Stadig fortsætter overhøstning hovedsageligt på grund af manglende information og regulering. Og da planter bliver svære at finde, stiger priserne, og i nogle tilfælde forfalskes olier for at imødekomme efterspørgslen. Sandeltræ er for eksempel blevet en af ​​de sværeste at finde æteriske olier. Det er også den mest forfalskede olie på markedet. Til gengæld har Nordic diffuser 100% økologiske og ren æteriske olier. Der er dog gode nyheder at få. Det er muligt at producere organiske og / eller pesticid- og herbicidfrie olier samt vilde høstede olier, der ikke skader plantearters overlevelse. Virksomheder som Mountain Rose Herbs leverer olier, der er certificeret “organiske” af Oregon Tilth, når det er muligt, samt olier, der høstes vildt i henhold til etiske retningslinjer for høst.