Investér i miljøet – gode tips

Investér i miljøet – gode tips

marts 25, 2020 Slået fra Af admini

Verden bliver grønnere, og nye og mere bæredygtige tiltag bliver vedtaget med lynets hast. Det ændre den måde vi ser verden på, hele brancher må omstille sig, for at kunne være til stede, i en mere klimavenlig verden. Denne artikel vil komme nærmere ind på hvilke tendenser der rører sig, og hvad du som helt almindelig borger, skal være opmærksom på, hvis du skal investere i fremtiden.

El og vindenergi “vinder” frem

I tak med det øgede fokus på miljøet, vinder bæredygtige energikilder voldsomt frem. Benzin og dieselbilen er på vej ud, og den danske regering fastlagt en plan, der skal udfase denne type brændstof. Dette giver dermed plads til at elbilen kan få sit indtog, og flere og flere bilfirmaet satser nu hele butikken på elbilerne.

En anden energikilde der vinder mere og mere frem er vindenergi. Denne form for energi er Co2-neutral, og derfor er det fremtidens helt store spiller. VESTAS stormer frem på aktiemarkedet, og med fremtidens fokus på bæredygtighed, så vil dette kun fortsætte.

Plastik er fortidens materiale

Vi har hørt om plastik i havene, om hvordan det er med til at forurene, og sætte et sort aftryk på vores planet. Det giver dog plads til nye og mere bæredygtige former for emballage, der samtidig er genanvendeligt. Genanvendeligt og nedbrydeligt materiale er i den grad på vej frem, og vil du investerer i miljøet, så er dette den rigtige vej at gå. Det samme gælder for eksempelvis papir, dette ser vi med Dankortets indtog og kontanternes langsomme udfasning, herunder kommer der også nye former for valutaer op, som eksempelvis Bitcoin, som mange allerede har hørt om.

Fremtiden er her, følg dog med

Som du kan se, så er fremtiden er allerede, og følger du bare lidt med, så er der et pænt afkast at hente, hvis du investerer i bæredygtighed. Det kan godt være at det er på tale lige nu, men det er intet i forhold til om bare 5-10 år.