Sådan skåner du miljøet i hverdagen

Sådan skåner du miljøet i hverdagen

marts 16, 2020 Slået fra Af admini

Er der noget alle verdens lande snart er enige om, så er det at vi må gøre noget for miljøet. Klimakriser presser på, forhøjet vandstand og have fyldt med plastik. Du tænker sikkert, at du ikke selv kan have nogen indflydelse på klimaet, men det kan du faktisk. Med nogle helt små ændringer af dine vaner, kan du skåne miljøet, og inspirere hundredevis af andre personer til at gøre det samme.

Klimakrisen går ikke kun udover dig her og nu, men det kommer i høj grad til at gå ud over de kommende generationer, derfor må vi gøre en indsats for, at de kommende generationer, kan leve i en nogenlunde normalt og stabil verden. Her i artiklen får du nogle tips, som du kan gøre brug af i din hverdag.

Vask dit tøj ved lave temperature

Vask dit tøj ved lave temperature og skån miljøet, og dit tøj. Ved at vaske ved lave temperature kan du både få dit tøj til at holde længere, og lade din vaskemaskine bruge mindre energi. Faktisk så er det meste tøj lavet til, at skulle blive vasket ved lavere temperature. Dermed vil dit tøj holde længere, og du skal derfor ikke ud og købe nyt tøj hele tiden.

Reparer ødelagte ting

I stedet for at smide ud og købe nyt, så kan du prøve at se om du kan reparer det i stedet. På denne måde kan du sparer en masse Co2, og samtidig en masse penge. Mangler du inspiration til at kunne reparer dine ødelagte ting, så kan du få tips og tricks til at blive mere handy.

Undgå at købe madvarer i plastik

Ved at købe madvarer så vælg de råvarer der ligger i foliebakken, i stedet for dem der er indlemmet i plastik. På denne måde så får vi reduceret vores plastikforbrug, og dermed kan vi nedsætte vores Co2 udslip markant.

 

Husk på, de små ting i hverdagen kan gøre en kæmpe forskel.