Miljøvenligt tøj, med styr på moden

Miljøvenligt tøj, med styr på moden

maj 3, 2021 Slået fra Af admini

Basic apparel er et dansk brand der siden 2013 har udviklet bæredygtige og tidsløse designs. De mener at verden ikke har brug for mere tøj, men derimod bedre tøj, der holder længere og som du vil have på igen og igen. De er passioneret omkring at skabe items der er tænkt helt ned til hver eneste lille detalje og inspirationen kommer fra naturen. De har en plan om at gøre modeindustrien til et bedre sted, hvor slow fashion er i fokus, ved at skabe tøj der holder længere end bare en enkel sæson.

Den populære kjole du har set på tv

Det stak for alvor af da Basic apparel deltog i Løvens hule, og forklarede om deres brand og vision. Folk faldt pladask for deres tidløse og simple designs, som de selv troppede op i på tv, og udover udseendet på tøjet, faldt folk også for de rigtig gode priser. Bla. den populære Rebekka dress som ejeren af Basic apparel selv havde på under løvens hule er folk gået helt amok over. Det er i sin enkelthed ”bare” en kjole, der som sådan ikke kan noget specielt med mønstre og flæser, men derimod bare står supersmukt i sig selv.

 

Comfy tøj og simple designs

Basic apparel laver nemt hverdagstøj som passer ind i næsten alle kvinders garderober, hvilket er en kæmpe fordel for dem. Med lækre styles fra Basic apparel kan du udvide din garderobe med simple og smukke styles, der kan bringe lidt alsidighed og items der nemme at mixe og matche med. Og så endda til superrimelige og skarpe priser – Total win win!

Basic apparal er helt klart også blevet så populært fordi de har så mange forskellige items, som du kan bruge med alle slags jeans, nederdel eller overdele. Kvaliteten er i top, og designet er så simpelt og det er jo bare en rigtig lækker kombination. De er også utrolig opdateret på modefronten, således kan du shoppe sæsonaktuelle farver i sortiment og dermed vide dig sikker på, at du følger de moderne tendenser inden for mode- og tøjbranchen. Fordelene er i den grad mange hos Basic Apparel, så tjek det ud – Der er sikkert også noget til dig.

 

Basic apparel til hverdag eller fest

Items fra Basic apparel kan bruges til hverdag, men helt klart også til fest. De forskellige items er helt perfekte til en lang arbejdsdag hvor det skal være behageligt, men også rigtig gode til en lang aften i byen. Du kan også sagtens trække i et sæt fra Basic apparel en dejlig søndag på sofaen, med netflix maraton, fordi kvaliteten er så god og behagelig. Intet der strammer eller klistrer sig til kroppen, så du kan gå en hel dag uden bekymringer.