Støvallergi behøver ikke at være specifik for allergikere

Støvallergi behøver ikke at være specifik for allergikere

maj 3, 2021 Slået fra Af admini

Mange mennesker tror, ​​at støvallergi er en ting, som støvfølsomme mennesker lider af, det har du måske selv tænkt. Men faktisk behøver du ikke lide af støvallergi for at drage fordel af allergivenlige dyner og puder, da mider trives alt for godt i vores almindelige dundyner og dunpuder.

Mider trives i vores dyner og puder – især når et tæppe eller en pude er lidt fugtig, fordi du måske har svedet, og også fordi mider trives meget godt, når det er mørkt. Det føles ikke så godt at tænke over, hvor meget aktivitet der faktisk er i vores dyner. Vores dyner, puder og seng er ofte ting, vi forbinder med en behagelig søvn, et vidunderligt soveværelse og følelsen af ​​total afslapning. Netop fordi du vil bevare følelsen af ​​hygge, luksus og afslapning, skal du sørge for, at små mider ikke forstyrrer dig

Heldigvis er der masser af gode muligheder i dyner og puder, der er specielt udviklet, så mider ikke trives eller har mulighed for at slå sig ned i dine dyner og puder

Hvis du kan lide dyner og puder med dunpolstring, skal du holde øje med, om din forhandler tilbyder allergivenlige dyner og allergivenlige puder. Mærkerne, som du skal investere i, er: Nomite, Asthma / Allergy og Oeko-tex – hvis et tæppe eller en pude har disse labels på sig, ved du, at du er garanteret et allergivenligt produkt. Du undrer dig måske over, hvad der adskiller en allergivenlig dyne fra en almindelig dyne.

 

Allergivenlig dyne

 

En allergivenlig dyne og en allergivenlig pude har et yderstof, der er specielt designet og vævet, så mider ikke kan trænge igennem og sætte sig ned i stoffet. Smart! Derefter kan du fortsætte med at sove med en dejlig dyne, hvor mider ikke kan leve.

Hvis du føler dig klar til at kaste dig ind i en oplevelse af silke, er der mange smukke dyner lavet af silke. Ikke mange mennesker har opdaget, hvor smukt et silketæppe faktisk er. Silke er et fantastisk naturmateriale, der ikke kun har en temperaturregulerende virkning, men også betyder, at mider ikke trives, fordi silkefibre har en speciel struktur, der gør, at mider ikke kan leve i den.

Derudover har silke også den fantastiske egenskab at være antibakteriel, fordi silkefibrene er omgivet af et specielt protein, sericin, der beskytter silkeormen mod bakterier og andre trusler. Sericin er det stof, der i sidste ende giver din dyne sine naturlige antibakterielle egenskaber.

Med et silketæppe vil du opleve et behageligt sovemiljø, fordi din dyne hjælper din krop med at regulere temperaturen og også forbedre dit sovemiljø.

Hvis du har et specielt ønske til din pude, for eksempel med ekstra støtte til nakken, behøver du ikke bekymre dig. Heldigvis er der et stort marked for allergivenlige puder med specielle egenskaber. Det er let at spørge din forhandler om mulighederne.

 

Hos Home-tex finder du et stort udvalg af tæpper og puder, der har de velkendte certificeringer. Du finder også et stort udvalg af de bedste silketæpper på markedet. Home-tex er din forhandler, der tilbyder dig et sortiment og et udvalg til de bedste priser på markedet. Home-tex ønsker at give dig de bedste produkter til stærkt reducerede priser.

Home-tex er specialiseret i dyner og puder og er altid klar til at guide dig til et produkt, der passer til dine behov.

 

Home-tex er kendt for:

  • Kvalitetsvarer til de bedste priser på markedet
  • Høj kvalitet kundeservice
  • Hurtig levering og ubegrænset returret
  • Sidst men ikke mindst: tilfredse kunder! Vi gør vores yderste for at gøre dig tilfreds med dit nye produkt.

 

BEMÆRK: Hvis du ofte vågner med en tilstoppet næse, hoste, kløe eller lignende symptomer, kan det være et tegn på støvallergi, og så skal din læge undersøge det.