Nyd en økologisk og bæredygtig Gin Hass

Nyd en økologisk og bæredygtig Gin Hass

juli 18, 2021 Slået fra Af admini

Elsker du at nyde en god cocktail, men er du samtidig bekymret for, hvilken (negativ) effekt det kan have på miljøet? Heldigvis kan du sagtens nyde en god cocktail, så længe du er bevidst om de produkter, du bruger.

En god løsning på en lækker cocktail og god samvittighed er en økologisk gin hass. Det gælder selvfølgelig om at få brugt de rette ingredienser, der er lavet med fokus på både bæredygtighed og økologi.

 

Hos den officielle Gin Hass® producerer de deres produkter i Danmark med hjælp fra Søbogaard, der har mange års erfaring inden for udvikling og produktion af økologiske drikkevarer.

 

Opskriften på en Gin Hass

Heldigvis er det også nemt at lave en økologisk gin hass. Det kræver kun få ingredienser og få redskaber. Det behøver derfor ikke at svært at lave en miljøvenlig cocktail! Bliver det meget bedre?

 

En gin hass opskrift indeholder følgende:

  • 4 cl gin
  • 4 cl mango sirup fra Gin Hass®
  • Lemonsodavand
  • Presset limebåd
  • Isterninger

 

Det hele hældes i et glas, og så er cocktailen sådan set færdig! Den er god nok, du behøver hverken at shake eller følge en striks fremgangsmåde. Så længe du bruger de rette produkter, så kan det næsten ikke gå galt med denne cocktail.

 

Så snart du har lavet en gin hass bare én gang, så behøver du næppe en opskrift ved hånden længere.

 

Hemmeligheden til en god Gin Hass

Når du skal lave en gin hass, bliver den allerbedst, hvis du bruger kvalitetsprodukter. Derfor bør du vælge både mango sirup, gin, sodavand og limes med omhu. Her er det sjældent de billigste løsninger, der er de bedste valg.

 

Hvis du har mulighed for at betale lidt ekstra for de forskellige ingredienser, ender du også ud med en bedre gin hass. Derudover koster det ofte ekstra, hvis man ønsker at handle miljøvenligt.

 

Vores bedste råd er derfor at genoverveje dine køb, inden produkterne ryger op på kassebåndet. Det gælder i bund og grund alle cocktails, og ikke kun en gin hass. Uanset hvilken cocktail du mixer, så bliver den kun bedre med produkter af god kvalitet.

 

Vælg brands med omhu

Vi anbefaler, at du altid undersøger brands, inden du køber deres produkter. For det er selvfølgelig muligt at lave andre miljøvenlige cocktails end lige gin hass.

 

Så hvis du for eksempel gerne vil lave en miljøvenlig gin and tonic i stedet, bør du undersøge, om du kan købe økologisk tonic eller danskvand. Det kan dog være svært at finde de gode alternativer i de lokale supermarkeder.

 

Derudover er det en god idé at forholde sig en smule kritisk, hvis et brand markedsfører sig som bæredygtigt eller miljøvenligt. Hvad er deres begrundelse for at kalde sig det? Nogle gange er det svært at gennemskue.