Miljøvenlig flytning – Find en flyttemand nær dig

Miljøvenlig flytning – Find en flyttemand nær dig

juli 18, 2021 Slået fra Af admini

I dag er fokus på miljøet større end det nogensinde har været før og det smitter af på alle brancher. I af de brancher der høre til blandt de største miljøsyndere er transportbranchen, hvor flyttefirmaer har deres del af ansvaret.

 

Flytning og transport er noget vi ikke kan undvære og det skal vi heller ikke, men heldigvis er der også kommer mere fokus på miljøhensyn i denne branche og det gør sig gældende på flere måder. Det er blandt andet ved hjælp af teknologi og moderne transportmidler. Men flyttefirmaerne kan kun gøre så meget selv, for det er også op til os forbrugere at tage ansvar og have fokus på miljøet når vi vælger flyttefirma.

Find lokalt flyttefirma

En af de ting du kan gøre er at finde et lokalt flyttefirma, hvad end det er i den by du flytter fra el. den by du flytter til. Det har nemlig stor betydning for det antal kilometer flyttebilen skal køre inden den kommer til dig for at samle alle dine ting op.

 

Der er flere måder at finde et godt lokalt flyttefirma på. Du kan selv søge dig frem til et, kontakte et du kender el. et der er sponsor i din lokale forening så du viser din støtte. Du kan også bruge en online portal til at indhente 3 flyttetilbud.

Brug tomme transportbiler

En anden meget miljøvenlig ting du kan gøre, for at gøre din flytning mere miljøvenlig, er at booke tomme flyttebiler der har leveret dagens gods og efterfølgende køre tomme hjem.

 

Til netop dette formål findes også en portal der matcher tomme flyttebiler med dig som skal bruge en flytning, og på den måde kan spare miljøet for rigtig mange værdiløse transport kilometer.

 

Denne type transport er ikke bare miljøvenlig, men også meget billig og faktisk kan du spare helt op til 75% af hvad det normalt ville koste dig, fordi transportfirmaet allerede er betalt og al ekstra indkomst er bare en bonus indtægt.

Hent en gratis trailer og kør selv

Sidst men ikke mindst kan du selv stå for din flytning, og det kan du faktisk gøre helt gratis ved at hente en trailer hos mange udvalget steder i landet.

 

Når du selv står for flytningen ved leje af en gratis trailer, så eliminere du også en del unødvendig transport og har samtidig fuld kontrol over det tempo du vil flytte i, uden det giver dig ekstra omkostninger.

 

Det kan være helt gratis at leje en trailer, men også koste ekstra hvis du vil reservere el. leje i en længere periode. Alternativer til at leje en trailer kan også være en flyttecontainer el. at leje en flyttebil selv, som også er billige og miljøvenlige løsninger.