Vælg miljørigtige produkter til dit lille barn

Vælg miljørigtige produkter til dit lille barn

juni 30, 2020 Slået fra Af admini

Synes du, at bæredygtighed er vigtigt, så vil du nok bestræbe dig rigtig meget på at købe så miljørigtige og bæredygtige produkter som muligt. Det gælder for alle typer af produkter, og det gælder nok især for dine børn.

Særligt de helt små børn er ekstra følsomme over for skadelige kemikalier, så det giver god mening at skåne dem for den slags. Desuden er det jo dem, der skal overtage jorden, når det bliver deres tur. Vi skulle gerne efterlade den i en ordentlig stand.

Miljørigtige plejeprodukter til det lille barn

De plejeprodukter, som dit lille barn skal have direkte på huden, bør være så rene og uskadelige som muligt. Det gælder sådan noget som cremer, shampoo, bleer, pudder og så videre. Dem bør du finde i nogle miljørigtige udgaver. Det skåner dit barn bedst muligt.

Når du sørger for at bruge den slags produkter, så gør du noget godt for dit barns helbred lige nu og her, og også på længere sigt vil det være sundt for barnet. Mange udvikler astma eller eksem på baggrund af tøj og plejeprodukter, der var mindre miljørigtige.

Opbevaring af puslesager

Det er lidt af en samling produkter, du skal have med, når du er på farten med barnet. Det er meget praktisk at have samlet alle puslesagerne og så videre i en god og rummelig pusletaske, som er nem at bære på, og som du kan have hængende eller liggende på barnevognen eller klapvognen.

For at minimere mængden af puslesager, så kan du minimere dem ved kun at have det allervigtigste med. Du kan også fylde nogle mindre beholdere op med de produkter, som du gerne vil have med. Så fylder pusletasken mindre, og den vejer også mindre.

Vælg den pusletaske, som du synes bedst om, og som har plads til alle de ting, som du gerne vil have med, når I er på tur. Når du har det hele samlet i pusletasken, så er de nemme at finde, når du skal bruge dem. Mange pusletasker er nemlig inddelt i nogle forskellige rum, sådan er tingene ikke roder alt for meget rundt. Det er ret praktisk.