Vælg miljøvenlige kontormøbler og gør klimaet en tjeneste

Vælg miljøvenlige kontormøbler og gør klimaet en tjeneste

maj 23, 2021 Slået fra Af admini

Kontormøbler benyttes i dag både på arbejdspladsen og på hjemmekontoret, og købes ofte ind i store partier. Til produktionen af kontormøbler benyttes meget træ og en hel del metal, til for eksempel hæve sænkeborde, der består af både understel, bordplade og andre komponenter. Den store produktion kræver mange materialer, men særligt i de senere år, er bæredygtighed og genbrug blevet fast inventar hos mange særligt danske producenter af kontormøbler. Når der skal laves hæve sænkeborde, er både understellet og bordpladen i langt de fleste tilfælde af genbrugsmaterialer. De genbrugte materialer har ingen betydning for bordets kvalitet, selvom der er tale af genbrug er stabiliteten og kvaliteten helt i top, på linje med spritnye komponenter.

Hos de fleste danske producenter af kontormøbler og hæve sænkeborde er særligt bordpladen blevet centrum for bæredygtighed. Langt de fleste modeller er lavet i laminat eller spån, der sikrer både lavere priser, solide bordplader og miljøvenlige produkter. De fleste bordplader har således været del af f.eks. en seng, et gulv, eller endda en anden bordplade før, og kan således påny genbruges i helt nye produkter. Denne tilgang er både billigere for producenterne og billige for miljøet. Det er med andre ord en win-win for alle parter.

 

Med miljøvenlige kontormøbler og miljøvenlige hæve sænkeborde gør du både dig selv og klimaet en tjeneste. De rigtige kontormøbler giver dig de bedste betingelser for at yde dit maksimale, hvad enten det er på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Møblerne er designet til at sikre dit velvære og forbedre din effektivitet, og samtidig gør du miljøet en kæmpe tjeneste, ved at vælge de modeller der har størst fokus på genbrug. Dette mindsker behovet for at fælde træer, og for at påbegynder nye, komplicerede produktioner af kontormøbler.

 

Hos forhandlere over hele landet kan du få hæve sænkeborde og miljøvenlige kontormøbler til ethvert behov. De fleste forhandlere gør det klart om der er tale om bæredygtige løsninger eller ej, så du som forbruger er helt sikker på at vælge rigtigt hver gang. Uanset om der er tale om hæve sænkeborde, kontorstole, skabe, reoler eller andre elementer, kan du gøre klimaet en stor tjeneste ved at sigte efter de modeller, hvor der er taget stilling til bæredygtighed og genbrug. Nogle forhandlere vælger sågar at sige, at de simpelthen ikke vil sælge andet en bæredygtige kontormøbler, så du ikke engang behøver at vælge.

 

Når du skal vælge f.eks. et miljøvenligt hæve sænkebord, kan du starte med at kigge online. Et væld af webshops forhandler bæredygtige kontormøbler til stærke priser og i et væld af forskellige udgaver. Her har du mulighed for at vælge både størrelse, farve, form og pris, så du er garanteret et produkt der matcher lige netop dine behov. Du kan også altid ringe og høre om de enkelte produkter vil være de rigtige for dig.