Vælg økologisk og miljøvenligt hundelegetøj og foder

Vælg økologisk og miljøvenligt hundelegetøj og foder

maj 2, 2020 Slået fra Af admini

Er der én ting der er vigtigere end aldrig før, så er det klimaet. Regeringen sætter miljøet og klimaet højere og højere på dagsordenen, og vi må vende os til at tænke mere og mere på miljøet i vores dagligdag, både for vores egen skyld, vores børns skyld og for resten af verdens skyld.

Hvordan kan man som helt almindelig borger blive mere miljøvenlig? I denne artikel for du gode råd og tips til hvordan du, som hundeejer, kan blive mere miljøvenlig.

Plastik er skidt for miljøet og din hund

Er du hundeejer, så har du med stor sandsynlighed et stykke plastiklegetøj liggende i haven. Det store paradoks og problem er bare at plastik er en af de allerstørste klimasyndere, så hvordan kan du undgå plastik og samtidig have en glad hund?

Plastik er faktisk ikke kun skidt for miljøet, men også for din hund. Derfor er det en klog idé at begynde at købe økologisk og mere miljøvenligt legetøj og hundefoder. Dette er et stort skridt på vejen til en mere miljøvenlig livsstil. Det bedste ved det hele er at din hund vil elske det. Køber du økologisk og miljøvenlig hundefoder, så er det både sundere og lettere spiseligt for din hund. Ønsker du mere viden omkring dette, så få flere hundetips her https://bullerbox.dk/artikler.

Så er alle glade – også din hund

Næste gang du skal finde legetøj til din hund, så gå efter det der koster en anelse mere, men til gengæld er både miljøvenligt og sundere for din hund. Der vil på den lange bane også være penge at spare, da dette legetøj typisk holder i længere tid, end det billige plastiklegetøj.

Så har du en glad og tilfreds hund, og en god samvittighed. At have hund betyder nemlig ikke nødvendigvis, at man må give afkald på at gøre en indsats for miljøet, det kan rent faktisk blive statskuddet til en mere klimavenlig hverdag.