Derfor bør du gå efter miljøvenlig mode

Derfor bør du gå efter miljøvenlig mode

februar 18, 2020 Slået fra Af admini

Vores planet er under stadig trussel fra os mennesker, der de sidste par hundrede år har gjort vores for at forurene jorden mere end den kan klare. Men vidste du, at du kan gøre dit ved at gøre din garderobe bæredygtig med miljøvenligt tøj? Her er derfor et par fordele ved at skifte til miljøvenlig mode:

 

  • Miljøvenlig mode er fri for pesticider: ved at vælge genbrug eller miljøvenligt tøj er du på afgørende måder med til at sænke udslippet af skadelige pesticider i naturen.

 

  • Miljøvenlig mode har mindre giftigt affald: almindeligt bomuldstøj kræver en kæmpe mængde kemikalier via farvestoffer per beklædningsgenstand. Miljøvenlig mode har på effektiv vis skilt sig af med dette problem til fordel for planeten.

 

  • Miljøvenlig mode er mere grønt: almindeligt bomuldstøj kan oftest ryge en tur i vaskemaskinen. Sådan er det ikke med miljøvenligt tøj, der oftest skal vaskes i koldt vand, bestemt ikke tørretumbles og absolut ikke udsættes for kemikalier. På denne måde er du på afgørende vis med til at reducere din egen belastning på miljøet og planeten.

 

For yderligere mode inspiration kan du med fordel besøge http://looksmarter.dk/ eller houseofdivas.dk, hvor du kan læse om alle facetter indenfor modens verden.