Vær med til at skabe en grønnere fremtid

Vær med til at skabe en grønnere fremtid

februar 18, 2020 Slået fra Af admini

De sidste par år har miljø interessen eksploderet voldsomt. Pludselig er det kommet på mode, blevet en trend, at sortere sit affald, cykle og tænke på hvordan man mindst muligt belaster moder jord. Der findes mange online sites, der giver gode tips til hvordan man bedst muligt, kan hjælpe med at gøre verden grønnere, f.eks. giver https://billigelpris.dk, et overblik over, hvordan du, både billigt, og med god samvittighed, kan udskifte dine pærer, til eldrevne.

Hvem skal gøre mest for klimaet?

I den ophedede debat om klimaet, ligger, skjult under overfladen, et skyld spørgsmål gemt. Hvem er ansvarlig? hvem skal betale mest for at få dette rettet op? Alle disse spørgsmål bliver i disse stillet af millioner af mennesker, og dommen synes at falde over én bestemt gruppe – de magtfulde, hvide mænd. Som klimaaktivisten, Greta Thunberg siger, bør alle tage del i, og ansvar for, denne snarlige katastrofe, især de mennesker med magt.

At vente er ikke længere en mulighed

I lang tid har den ophedede, CO2-ramte jords problemer, været kendt, men ikke handlet på. Dette er meget af den kritik, der bliver lagt for dagen, når det gælder skyldfølelse og vores alles trang til at pege fingre. Det er dog i dag, lige meget, med hvem der gjorde hvad, og hvorfor – der er jo gjort. Spørgsmålet bør nærmere være, hvad skal vi nu gøre?