En gaspejs er det miljørigtige valg

En gaspejs er det miljørigtige valg

februar 27, 2020 Slået fra Af admini

Klimaforandringer, vandstande der stiger, global opvarmning. Vi hører om det oftere og oftere, og med god grund. Vores planet bliver fortsat varmere, og gør vi ikke noget nu, så vil de kommende generationer ikke have langt igen. Men hvordan kan du gøre en forskel og sætte dit aftryk i kampen mod klimaforandringerne? Du kan starte med at ændre på dine vaner, og herunder kan du starte med at kigge på din bolig, og din C02 udledning derigennem. Der er utrolig meget C02 at spare, hvis du blot skruer på nogle knapper, og ændre på nogle ting i din bolig.

Få bæredygtige varmekilder

Et godt sted at starte er ved at få bæredygtige varmekilder i huset. Så tænker du sikkert at hyggen forsvinder, måske har du en gammel brændeovn stående, så er garant for hygge og varme. Men faktisk kan du få en bæredygtig løsning, der både spreder hygge, varme og er god for miljøet. Det hedder en gaspejs. En gaspejs er det miljørigtige valg, og så er der mange flere fordele ved et sådan valg, end ved at have en gammel brændeovn stående.

En gaspejs kan styres med en fjernbetjening, så kan du sidde i sofaen og skrue op, og ned for varmen på din gaspejs. Dermed slipper du for at skulle ud og hente brænde, eller prøve at få ild i dine briketter. Du slipper også for at stuen og ikke mindst møblerne kommer til at lugte af røg. Det skaber et bedre indeklima og mindsker dit Co2 udslip betydeligt.

En gaspejs er dog et forholdsvis dyrt valg i forhold til en almindelig pejs, men den er hurtigt tjent hjem, da man typisk vil benytte gaspejsen langt oftere, da den er utrolig nem at betjene.

Fremtiden rykker ind

Gaspejse er et af fremtidens valg inden for pejse. Det er nærmest ren science fiction, når man tager fjernbetjening og skruer op for flammens styrke. Dette vil helt sikkert imponere gæsterne, når de kommer på besøg. En gaspejs kan dermed give et signal til omverdenen om, at du tænker bæredygtig og dermed tænker på fremtiden og der kommende generationer.

Når du først har valgt at få en gaspejs, så kan det også afspejle sig i resten af din hverdag. Du begynder måske at tænke mere miljøvenligt i andre henseender. Dermed kan du med blot en lille ændring både fremstå mere bæredygtig og mere eksklusiv på samme tid.

Fremtiden flytter ind med en gaspejs.