Vælg en miljøvenlig maler

Vælg en miljøvenlig maler

marts 4, 2020 Slået fra Af admini

I disse tider er det utrolig moderne at tænke på miljøet. Og dette er med god grund, hvis vores børnebørn også skal have glæde af den jord vi betræder. Det er muligt at gøre noget for klimaet i nærmest alle brancher, og malingen vi bruger er ingen undtagelse.

 

Hvad enten du skal finde et malerfirma i Aarhus, København, Odense eller andre steder i Danmark, så kan du hjælpe klimaet, ved at vælge en miljøvenlig maler, der har tænkt på miljøet i alle sine materialer og arbejdsmetoder.

 

Udspørg din maler

Det kræver egentlig ikke så meget af dig, men mere af den maler du vælger til at udføre din opgave. Har maleren tænkt på miljøvenlig maling? Kører han til dig i en stor varevogn der sviner? Er tøjet der bruges miljørigtigt tøj? Ja spørgsmålene er mange og alt det kræver af dig, er bare at stille spørgsmålene og skille dem fra, der tærer for meget på miljøet.

 

Vælger du en lokal maler, der ikke har ret langt hjem til dig, er det faktisk muligt at lade bilen stå og cykle (eller sågar endda gå, hvis der er så kort) hen til dig, med tingen på en ladevogn eller eventuelt køre flere gange. Er det et rigtig stort projekt, kan det også være en fordel for maleren at arbejde lidt længere, så der ikke skal så mange ture og dage til, før projektet er færdiggjort.

 

Det er altså muligt at belaste jorden mindst muligt på mange måder – Ja du kan faktisk tænke tanken med alle håndværkere og ikke bare malere.

 

Alt er op til dig

Vi skal alle gøre en forskel, hvis klimaet ikke skal ødelægges, så sørg altid for at have dette i tankerne, når du skal hyre nogle, også håndværkere. Hvis vi alle gør dette, og sørger for at udskille så lidt CO2 som muligt, så bliver det også et bedre sted at være.

 

Tag kontakt til din lokale håndværker og hør hvad han gør for miljøet inden du siger ja til en opgave. Alternativt er også, at du gør det selv og har fuldstændig kontrol over det hele, men så er risikoen, at du ikke får et lige så godt resultat samtidig.