Længere elcykel rækkevidde er godt for miljøet

Længere elcykel rækkevidde er godt for miljøet

april 2, 2021 Slået fra Af admini

Går du og overvejer at skifte din bil ud med en elcykel for at skåne miljøet så meget som muligt? Så er det nogle rigtige gode tanker du gør dig.

Elcykler forurener nemlig slet ikke så meget som biler gør. Men du kan faktisk også vælge elcykler, der forurener endnu mindre end andre elcykler gør. Det har noget at gøre med batteristørrelsen på den elcykel og det er noget som du kan vælge at være opmærksom på, ved køb af den elcykel.

Hvor lang rækkevidde har en elcykel?

Elcykel rækkevidde kan ikke bare skæres over på en karm. Det kommer nemlig an på hvilken batteristørrelse som du vælger til din elcykel.

Jo større batteri jo længere rækkevidde har din elcykel også. Så udover at du passer bedre på miljøet, ved at vælge et større batteri, så kan du også cykle længere med det – i hvert med hvis du ønsker hjælp på hele turen.

Når du køber et større batteri til din elcykel, så vil elcykel rækkevidde automatisk blive længere og du vil ikke være nød til at lade batteriet op helt så ofte. Det betyder også at når du går en batteristørrelse op end dem der ofte følger med cykel, så kan du komme langt længere omkring.

Har du derfor langt til arbejde og ønsker du hjælp både på vej til arbejde og hjem fra arbejde, så vil det være en god ide, at gå en batteristørrelse op.

Pas på miljøet med en elcykel

Der har nu i mange år været tale om, at hele verdens beboere skal til at passe bedre på kloden. En stor del af forureningen af atmosfærens sker via alle de biler, som hver dag køre rundt på vejene. Derfor kan du gøre en stor forskel, hvis du skifter din daglige køretur i bilen ud med en daglig cykeltur i stedet for. Men det er jo ikke kun miljøet, som du passer på ved at skifte bilturen ud med en cykeltur.

Også din krop og det eget helbred vil mærke en stor forskel ved en cykeltur frem for en tur i bilen. Du passer derfor både ekstra på miljøet, samtidig med at du passer ekstra på din krop. Selvom du køre på en elcykel, så giver sådan en cykeltur til og fra arbejde langt mere end man gør og tror, på motionskontoen.