Miljøbevidst afsendelse af pakker til udlandet

Miljøbevidst afsendelse af pakker til udlandet

juni 4, 2021 Slået fra Af admini

Nu til dags er det efterhånden blevet ret almindeligt at gå op i, hvad der er miljørigtigt. Og det er der mange gode grunde til. Enkeltpersoner kan gøre meget for selv at være miljørigtige. For eksempel når det kommer til tøj, mad, transport og så videre. Men et andet sted, hvor du faktisk også kan være miljørigtig, er, når du skal sende pakke til udlandet. Og det gælder også, hvis det drejer sig om en virksomhed. Læs mere om miljørigtig afsendelse af pakker til udlandet herunder.

Send pakke til udlandet – enkeltpersoner

En af de ting, som du bør tænke på, når du ønsker at sende dine pakker til udlandet på miljørigtig vis, er indpakningen. Send pakke til udlandet med en miljørigtig emballage. Det kan du gøre ved at sikre dig, at du bruger en emballage, som er genbrugsvenlig. Du bør også tænke over, hvor meget emballage du overhovedet har brug for. Man kan hurtigt komme til at bruge alt for meget. Selvfølgelig skal det være pakket godt ind, hvis der er tale om en vare, der kan gå i stykker. Men der er altså også grænser for, hvor meget emballage det giver mening at bruge. Så drop al den overflødige emballage. Generelt bør alt det, som du bruger, være miljøvenligt. Så det gælder altså både det, som du bruger til at pakke varen ind i, og den kasse, som varen kommer ned i. Brug heller ikke en større kasse, end hvad der er højst nødvendigt. Det er også spild.

Send pakke til udlandet – virksomheder

Hvis det drejer sig om en virksomhed, kan det være endnu vigtigere med miljørigtig afsendelse. For her kan der sagtens være tale om, at der ofte skal sendes pakker. Så send erhvervspakke miljørigtigt. Men hvordan gør du så det? Først og fremmest kan du selvfølgelig også bruge de ovenstående råd for enkeltpersoner. Brug genbrugsemballage. Og brug ikke mere end højst nødvendigt. Men derudover bør du tænke over, om der skal sendes flere pakker. For hvis det er tilfældet, så kan du jo lige så godt sende dem på en gang. Der er ikke nogen grund til at bruge flere omgange på at sende varer til udlandet til den samme adresse. Det er både spild af emballage og af din tid. Der er altså masser af måder, hvorpå du kan sikre dig at sende pakke til udlandet på en miljørigtig måde.