Prøv en snorkeskinne – Hvem har overskud til at være miljøvenlig, hvis man sover dårligt?

Prøv en snorkeskinne – Hvem har overskud til at være miljøvenlig, hvis man sover dårligt?

november 28, 2019 Slået fra Af admini

Der er i de seneste år opstået en langt større bevidsthed om menneskets effekt på miljøet, og hvorfor det er så vigtigt at gøre noget ved problemet, inden det er for sent. På trods af dette, så kan der at værne om vores miljø til tider kræve sin mand.

Miljø og nattesøvn

I en travl og stresset verden vil miljømæssige hensyn ofte tage en sidsteplads, hvilket typisk skyldes manglende tid og energi. Hvis man dog seriøst ønsker at bidrage til et bedre miljø, så bør man som udgangspunkt sørge for at give sin generelle sundhed de allerbedste betingelser. For hvis man ikke føler sig sund, så vil man garanteret heller ikke have overskuddet til at gøre sit for et bedre miljø. Og vidste du, at din nattesøvn faktisk spiller en af de vigtigste roller, når det drejer sig om vores energiniveau?

Dårlig nattesøvn er fjende nr. 1

Overraskende nok er snorken en af de ting, der virkelig er med til at forringe vores nattesøvn. Snorken er nemlig skyldig i en lang række sundhedstilstande, der alle er med til at svække energien, samt irritere vores partnere. Når man snorker, så vil man nemlig ofte vågne adskillige gange om natten, hvilket vil forhindre en person i at sove tilstrækkeligt dybt. Dette vil ofte resultere i træthed fra det sekund man vågner om morgenen, og man vil derfor også være langt mere tilbøjelig til at være irritabel.

En snorkeskinne får bugt med ens snorken

Gudskelov kan man i dag gøre noget for at slippe af med ens snorken, og dermed sove langt bedre. En snorkeskinne er nemlig  et enkelt redskab til permanent at holde op med at snorke. Ved at placere en snorkeskinne i munden, så skabes der overskydende plads i munden, samt en mere fordelagtig kæbeposition. Dette resulterer dernæst i langt bedre muligheder for luften at passere frit gennem næsen og svælget. Hvilket er lig med dødstødet til din sundhedsskadelige snorken.