Sådan beskytter du dine tænder og får en bedre nattesøvn

Sådan beskytter du dine tænder og får en bedre nattesøvn

januar 30, 2020 Slået fra Af admini

Over 300.000 danskere ved, at de skærer tænder mens de sover. Der kan være en del flere, som endnu ikke ved at de gør. Det er ikke noget du nødvendigvis selv lægger mærke til. Det gør tandlægen, når langtidseffekten kan ses på dine tænder. Med tiden bliver tænderne nemlig slidt nede, og det kan give alvorlige skader.

Den eneste effektive behandling i dag, er tand- eller bideskinner. Dem kan du få specialfremstillet igennem din tandlæge, og så koster de mellem 2.500 – 5000,- gode danske kroner. Læg dertil omkostninger i både tid og penge for mindst to tandlæge konsultationer. Det er mange penge, især når sådan en tandskinne bør udskiftes efter 6 måneder. Den bliver igennem længere brug nemlig både deformeret og uhygiejnisk.

Disse høje omkostninger afholder mange danskere fra at få styr på deres tandskæringsproblemer. Men sådan behøver det ikke længere være. Nu kan du nemlig få bideskinner meget billigere, og de er tilmed miljøvenlige. Se mere her.

Universel størrelse, der tilpasses individuelt

En bideskinne fra Antibite er et simpelt produkt. Materialet er CE-certificeret medicinsk EVA plast. Det er frit for skadelige stoffer og allergivenligt. Bideskinnen er fremstillet i en universel størrelse, i modsætning til dem du får igennem tandlægen. Det gør dem meget billigere. Tilpasningen sørger du selv for, ved at dyppe dem i kogende vand.

Opvarmningen blødgør materialet, og så vil det nemt og optimalt tilpasse sig dit tandsæt. Under nedkøling stabiliserer formen sig. Det kaldes for en termoplastisk proces. På den måde bliver din billige bideskinne lige så unik og individuelt tilpasset som den dyre specialfremstillede.

Det anbefales, at du køber et sæt af to bideskinner fra Antibite, da priserne er ganske billige og dermed lette at betale. Det bliver så dine årlige omkostninger for en effektiv behandling af tandskæring. Der findes få investeringer, der giver så højt et afkast som en investering i en bideskinne. Især hvis du medregner dyre behandlinger af følgeskader fra tandskæring.

Bideskinnen kommer med tryghedsgaranti

Antibite er så overbevist af deres produkter, at de vil give dig en tryghedsgaranti. Er du ikke tilfreds med din bideskinnes effekt, kan du returnere den og få pengene tilbage. Du kan med fordel købe bideskinner i større antal, så falder prisen markant. Med gratis forsendelse.